tisdag 28 augusti 2012

Kallt som...!

Ofattbart, termometern har inte stigit över 15 grader på idag och det är inte ens september än...! Har frusit hela dagen.
Jag som fortfarande väntar på att sommaren ska börja. Det kanske är lika bra att vänja sig vid somrar som denna i en värld som står inför klimatförändringar? Hoppas verkligen inte att jag har rätt i denna teori, vore ju väldigt deprimerande...

Har ju även haft en första föreläsningen i 3D-grafik idag. Det liknade väl mer en mattelektion än något annat. Läraren ägnade större delen av tiden till att förklara hur datorn räknar ut hur den ska flytta ett objekt beroende på vilken eller vilka axlar vi vill göra något med (man utgår från axlarna x, y, z. Som i ett vanligt koordinatsystem) Jag som hade fått nog av matte, får väl intala mig att det bara var lite introduktion så att man ska förstå programmet bättre (3Ds max). Som inspiration visade han tidigare arbeten som har gjorts av andra studenter, och han lyckades verkligen med att ge inspiration. Ska bli kul att se vad man kan lära sig av denna kurs.

Sötisen Vera! 10 veckor gammal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar