måndag 3 september 2012

4-dagars vecka

Det är så väldigt skönt att vara ledig på måndagar! Den lilla extra dagen man har att vila upp sig på gör så mycket för hur motiverad men blir av undervisningen på skolveckorna. Tummen upp för att vara ledig på måndagar helt enkelt!
Imorgon ska har jag två timmars föreläsning i 3D-grafik och efter det ska alla i min projektgrupp hem till Emelie och jobba tillsammans med projekt ett projekt i "Företagskunskap & Affärsplan". Tycker det är väldigt bra att träffas allesammans och verkligen prata om idéer och lösningar istället för att skriva dem i inlägg tex. över Facebook. Det blir extremt mycket mer gjort om man träffas. Visst kan Facebook underlätta en hel del de gånger man av olika anledningar inte kan träffas hela gruppen! Vi använder oss oxå oftast av Google-docs när vi behöver skriva rapporter och liknande då alla kan redigera samtidigt i dokumentet och man kan se vad alla andra gör för ändringar. Ett väldigt bra verktyg som gör livet lite enklare vid grupparbeten!

Försöker hålla inläggen ganska korta så att det inte ska bli jobbigt att läsa, vet inte om jag lyckas...

Det har varit en väldigt lugn och fridfull måndag annars. Var ute och motionerade lilla pärlan Sky på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi ut till mina morföräldrar en sväng! Kul att se dem, det blir ju tyvärr att man inte träffar dem så ofta.
Inget slår mormors hembakade bullar med mycket socker på! Yummie!

Nu taggar jag fyra dagar i skolan och årets sista tävling på lördag i Ulricehamn!
Godnatt!

Tycker att alla inlägg ser så tråkiga ut utan bilder.
Har ju inte så ofta någon bild som passar till inlägget, men något fint att titta på blir de ju oftast :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar