söndag 23 september 2012

Weekend review

Har inte hunnit med att skriva nu under helgen så jag gör helt enkelt en weekend review!

Fredag, helgens höjdpunkt!

Sedan länge var det bestämt att vi skulle träffas, gamla gänget från gymnasiet! Riktigt roligt att kunna träffas alla tillsammans. En i gänget har flyttat till Stockholm för att plugga och hon hade planerat att komma hem till kära SMÅLAND över helgen, alltså var det ju en självklarhet att försöka ses!
Vi hade extremt mycket att prata om , det var nog inte tyst ens för en minut. Men det hör ju till när man inte har träffats sen studenten.
Fyra av oss samlades hemma hos Mia för att invänta "Stockholms-bruden" som skulle komma till stan med buss lite senare.
Snacka om att vi hade mycket att prata om! Tre timmar gick lika snabbt som 10 minuter.
Finaste Mia  ♥  och jag 
Vi larvade oss ganska rejält, fast man får vara lite fjortis-löjliga ibland!
BongoBar och alla är samlade ♥

Lördag...
Hände inte så mycket denna dag, pysslade lite i stallet och hade en väldigt lugn och trivsam dag. Precis som jag gillar det allra bäst! Inga måsten, utan bara göra det som faller en i smaken och det som passar för stunden.
Var i stan en liten runda och köpte med kinamat hem. MUMSIGT! Wockade nudlar med kyckling, är absolut inte fel.

Söndag...
Hände väl inte så överdrivet mycket denna dagen heller, har varit ute och skrittat en runda med Sky.
Hämtade även hem en massagebänk! Här ska det masseras som aldrig förr! Har blivit inspirerad av "Laser-Hanna" och har även sedan tidigare varit intresserad av massage och kollat runt lite då och då efter en egen bänk och så av en ren slump hade en kompis en stående. Perfekt! Den behövde fixas till lite, men det hjälpte min händiga pappa mig med! 
Funderar på att läsa till massör någon gång i framtiden, och då både för människa och häst. Tänk att få vara ute, träffa folk och djur, och INTE sitta fast-klistrad vid en dator 8-17 dag ut och dag in. Bara tanken får mig att rysa...
Over and out...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar